Redwood Pharma deltar i OIS-ASRS konferensen i San Francisco

Redwood Pharma deltar i OIS-ASRS konferensen i San Francisco

Redwood Pharma AB (publ) kommer att delta i Ophthalmology Innovation Summit-American Society for Retina Specialists (OIS-ASRS) i San Francisco i USA den 8 augusti 2016. Konferensen behandlar nyheter inom ögonterapiområdet. Toppmötet kommer att fokusera på innovativa behandlingar av retinala sjukdomar, dvs ögonsjukdomar i den bakredelen av ögat sk. retinan. De primära sjukdomarna i retinan omfattar gulafläcken (Age-Related Macular Degeneration).

Ophthalmology Innovation Summit (www.ois.net) skapades för att underlätta meningsfulla interaktioner och affärspartnerskap mellan läkare, entreprenörer, investerare och industri som driver innovationer inom ögonområdet. OIS adresserar nyckelfrågor, både hinder och möjligheter, samtidigt som man visar upp de mest lovande privata ögonföretagen.

“Redwood Pharma kommer att delta i ett av de ledande innovationstoppmötena inom utveckling av nya ögonterapier. Mötet är ett viktigt forum för att etablera intressanta kontakter som kan leda till framtida partnersamarbeten för utveckling av nya läkemedel med hjälp av IntelliGel®, en drug delivery plattform som kan kontrollera frisättningen av aktiva substanser”, säger VD Martin Vidaeus.

För ytterligare information:
Martin Vidaeus – VD, Telefon: 070 232 29 29
E-post: martin.vidaeus@redwoodpharma.se

2016-07-11