Video-presentation (ENG) av Redwood Pharma, 11 juni 2018

VD Martin Vidaeus presenterade Redwood Pharma (ENG) vid Småbolagsdagen, arrangerad av Aktiespararna. Evenemanget genomfördes på Sheraton Stockholm Hotel, 11 juni 2018. Över 300 deltagare var på plats och mer än 3 700 följde de 57 noterade bolagen live via nätet.

 

För ytterligare information:

Martin Vidaeus, VD Redwood Pharma AB (publ.)
Tel: +46 (0) 70 232 29 29
E-mail: martin.vidaeus@redwoodpharma.com

 

Om Redwood Pharma AB
Redwood Pharma AB utvecklar ögonläkemedel inom områden med stora medicinska behov. Företagets första projekt är utveckling av en läkemedelskandidat RP101 med en känd aktiv substans mot kroniskt torra ögon hos kvinnor efter klimakteriet som har måttliga till svåra besvär. Med hjälp av drug delivery plattformen IntelliGel® kan frisättningen av aktiva substanser kontrolleras. Genom IntelliGel kan Redwood Pharma även förbättra doseringen av andra etablerade läkemedel. Redwood Pharmas styrka ligger i formulering och tidig klinisk utveckling. Intäkter ska genereras genom licensavtal med läkemedelsbolag som har resurser att tillverka och sälja produkten på världsmarknaden.

Redwood Pharma AB (publ.) är noterat på Spotlight Stockmarket (Kortnamn: REDW, ISIN-kod: SE008294789).

För mer information besök: www.redwoodpharma.se

 

2018-06-13