Redwood Pharma presenterar på BioStock Life Science Summit i Lund och Stockholm den 8-9 juni 2022

Redwood Pharma kommer att delta på BioStock Life Science Summit i Lund och i Stockholm. VD Martin Vidaeus kommer att uppdatera marknaden bl.a. om starten av den kliniska prövningen av RP501 – bolagets förstahands medicintekniska terapi mot torra ögon – och bolagets planer för framtiden.

BioStock Life Science Spring Summit erbjuder en viktig plattform för nordiska innovationsbolag, som får chansen att pitcha sina projekt för såväl svenska som internationella investerare, branschkollegor och potentiella samarbetspartners.

Presentationen hålls på engelska.

Program och anmälan hittar du på eventets hemsida, där även en länk till sändning av presentationen kommer finnas.

https://www.biostock.se/2022/04/biostock-life-science-spring-summit-8-9-juni/

För ytterligare information
Martin Vidaeus – VD, Telefon: 070-232 29 29
E-post: martin.vidaeus@redwoodpharma.com

Om Redwood Pharma

Redwood Pharma utvecklar oftalmologiska produkter där det uppstår stora medicinska behov med hjälp av innovativa tekniker. För att ge kommersiella partners och deras kunder effektiva medicinska lösningar har företaget för närvarande produkter under utveckling för att behandla torra ögonsjukdomar i olika målpatienter. RP101-programmet riktar sig till måttlig till svår torr ögonsjukdom hos kvinnor efter klimakteriet genom att ge en lågdos östrogenbehandling längst fram i ögat. RP501-programmet syftar till att behandla mildare former av torra ögon i en bredare patientpopulation inklusive både män och kvinnor. För andra potentiella läkemedelssubstanser och terapeutiska områden kan företaget använda IntelliGel-läkemedelsleveransplattformen som förbättrar patientens bekvämlighet genom att kontrollera doseringen och eventuellt minska antalet behandlingar per dag och efterföljande biverkningar. Redwood Pharma utnyttjar sina styrkor i den tidiga kliniska utvecklingen och syftar till att generera intäkter genom bland annat licensavtal med företag som har kapacitet att tillverka och sälja medicinska produkter över hela världen.

Redwood Pharma AB (publ) är noterat på Nasdaq First North Growth stock market (Ticker: REDW.ST, ISIN: SE0008294789).

För mer information besök: www.redwoodpharma.se

2022-05-02